Целулит и CelluBlueЗдравейте дами!
Днес ми пристигна една нова придобивка, CelluBlue!!!
Магическата силиконова чашка, която с помоща на масажно масло чрез вакуумно всмукване и с прости движения на определено от вас място, подпомага за премахването на целулита!
Още в началото на лятото започнах да проучвам този продукт и да чета и гледам рецензиите на различни девойки които използват CelluBlue.Силиконовата чашка, обещава първите видими резултати след 15-20 дни на употреба.
Продуктът може да се използва върху корема, бедрата, ханша, дупето, ръцете или там където имате целулит и чашката може да се захване.
Използва се за по 5 мин. всеки ден или на всеки два дни, в комбинация с масажно масло. Задължително с помоща на масло, защото чашката трябва да се плъзга по кожата, а в същото време трябва да се задържи с вакуума върху участъка . :D Веднъж като се задържи чашката върху кожата с помоща на вакуумното налягане се извършват плавни движения от долу на горе в продължение на 3мин, след което от ляво на дясно в продължение на 1мин. и накрая кръгообразни движения за 1мин.(надявам се да сте разбрали, по сложно е да се опише отколкото да се покаже).


Много ме грабна като идея, а също така и лесната му употреба, та след дълго обмисляне и информиране реших и си го купих.
В същност купих силиконовата чашка + масажно масло за борбата с целулита.
Признавам, нямам големи проблеми с целулита, малко е не е много видим (но аз си го виждам) и е локализиран в зоната на задната част на бедрата или по просто казано под дупето.   
 Независимо от спорта който практикувам, разумният начин по който се храня и литрите вода които пия... В същото време имам нужда да се погрижа, за този не естетичен дразнител. :D
За момента, не мога да дам повече информации, освен от по горе казаното.
От днес започвам, "The Challenge" да стопим целулита за 30 дни!

Ако ви интересуват крайните резултатите, начина на прилагане и още подробности, коментирайте или станете член на блога, така след 30 дни ще мога да ви дам моите впечатления.
 За момента това е от мен! :D

Масажно Олио Khadi
Резултати изводи и заключения Cellublue

( Декларирам че, показаните продукти са закупени с мои лични средства, вградените снимки са взети за момента от производителят на CelluBlue.)