четвъртък, 9 юли 2015 г.

Phyto - Phytodefrisant


Phyto - Phytodefrisant Gel

Един прекрасен ден разсъждавайки по "жизнено важният" въпрос, за лятото и неизбежната горещина, за влажността и реакцията на чупливата коса при такива критични климатични условия...... и как една нормална жена трудно се бори с тях......Иии,  още повече колко е тежко да се използват сешоари, маши и преси, за да може да се подържа в изряден вид  ......
иии, идеята да се освободя от сушенето на косата със сешоар в летните жеги и още повече да се сбогувам с frizzy ефектът.......
И как след отличното впечатление и почти отличните резултати, които ми даде по–малкото братче на Pytho - phytokeratine,  бях потънала в още по - дълбоки размишления относно известният anti-frizz на Phyto!!! :D

Та така, голямо мислене, голямо чудене му падна :D и накрая взех че си го закупих ....!!
"Световно Известният" Phytodefrisant anti-frizz Phyto!


Продуктът се представя в сребриста 100мл. конфекция под формата на прозрачен гел.      
 Oбещава, че след нанасяне върху влажна-мокра коса, при изсушаване ефектът е напълното елиминиране на досадният frizzy ефект.
Производителя и тук ни гарантира, че съдържането на Phytodefrisant е на 99% от натурални съставки, без силикони, без алкохол, без парабени.
Нанася се по дължината на влажната коса и не се изплаква, не омазнява косата, може да се изсуши със сешоар или да се остави да изсъхне сама.
Казват че ефектът е с натрупване, тоест всеки път когато го използвате, продуктът се натрупва по косъмът и ефектът е по - забележим и траен след няколко апликации.
За разбиращите и по-любопитните прилагам и съставките.

Inci:
Althaea Officinalis Root Extract (Mucilage Vegetal) (Botanical Origin), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Matricaire) (Botanical Origin), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract (Sauge) (Botanical Origin), Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract (Botanical Origin), Cochlearia Armoracia (Horseradish) Root Extract (Raifort) (Botanical Origin), Ferula Assa Foetida Root Extract (Ferula) (Botanical Origin), propylene glycol, caprylyl glycol, methylisothiazolinone.
Моят опит:
Наистина доста ме съблазниха обещанията на господата от Phyto и след опита ми с другият техен продукт phytokeratine
мислех че съм на правилният път за лятното облекчение на моите проблеми. :D
Искам да съм напълно честна, вече няколко седмици използвам този продук след измиване на косата, нанасям го на мокра отцедена коса и оставям да изсъхне без помоща на сешоар, но не мога да кажа че намирам голяма промяна относно frizzy ефекта......
ВСЕ ОЩЕ СИ Е ТАМ !
Тествах го и с изсушаване на косата със сешоар, може би ефектът е по-забележим, защото казват, че ефектът бил термо активен.
Но за момента съм виждала много по - добри резултати от други продукти.
Смея да твърдя, че ефектът anti-frizz от моята маска с авокадово масло е на много по - добъро ниво от този гел!
Имайки и в предвид, че и цената му е висока, а количеството не е много само 100мл и ефектът до момента не ми допада изобщо, смятам че няма да го закупя втори път.
Но си  запазвам  правото да променя мнението си, защото смятам да продължа да го използвам поне до края на лятото и се НАДЯВАМ да видя някакви задоволяващи резултати.

Разкажете ми вашият опит с този продукт, използвалили сте го, какви са ви впечатленията, аз ли бъркам някъде с употребата му или просто това не е моят продукт ??? 
Защото както знаем, за мен може да не функционира но за някой друг може да е префектен!!!

Това е от мен!
Моля натиснете лайкче или коментирайте ако ви е било от полза! :)