петък, 12 юни 2015 г.

Авокадово масло - Дерматит - Пърхот - Проблемен скалп

Дерматит - Пърхот- Суха кожа -Проблемен скалп
Аз разреших проблема с Авокадово масло

Никога няма да забравя зимата в която ми се прояви дерматита по скалпа, най-кошмарното нещо което бях усещала. Силно омазняване на косата час след измиване, невероятният сърбеж и кошмарното белене.
Ако страдате от дерматит знаете какво е усещането.
След търсене и консултации с лекари дерматолози, се останови че дерматитът е провокиран от силно агресивните съставки на шампоаните и от непособноста на кожата да се пребори с агресивните външни фактори.
За жалост лечение няма, поне за сега.
Единственото което можете да направите е да пробвате, експериментирате сами с натурални продукти и балансирана диета богата на ненаситени и полиненаситени мастни киселини Omega3-6, витамини А, Е, D.
За да не ви отегчавам няма да ви разказвам целият преход и всики продукти които съм изпробвала, а ще насоча вниманието ви към това невероятно натурално масло-олио от Авокадо.
От както открих това невероятно зелено злато, успях да овладея ситуацията и да я държа под контрол!!!

Има свойството да се абсорбира бързо и да прониква дълбоко в кожата. Това свойство позволява на полезните вещества да достигнат до дълбоките слоеве на кожата без да се оксидират, за това е много подходящо за суха чувствителна кожа, склонна към напукване белене, екземи, дерматити, псориазис итн.
Притежава отлични хидратиращи и подхранващи свойства, идеален интегратор към anti-age кремове, придава плътност на кожата.
Идеален и за най-малките, перфектен за след смяна на памперса и предпазва от подсичане на кожата.
Антиоксидантите, които съдържа подпомагат кожата да се възстанови от слънчеви изгаряния или друг тип изгаряния, подпомага заздравяването и, anti-age effect, против белези и стрии, отличен себорегулатор, има отлични противосърбежни свойства, прекрасен antifrizz effect.
Лецитина и потасиум, познати като минералите на здравата и младата кожа са отлични както за кожата така и за бързият растеж на косата.

Авокадовото масло, можеда бъде използвано като противосърбежен препарат за лечението на Дерматити и пърхот по скалпа.:
Нанася се на леко овлажнена скалп и се масажира, оставя се да престои от 20мин. нагоре, колкото повече толкова по добре....след което се къпете с избраният от вас шампоан, отмива се без проблеми и не оставя мазни следи по косата.
Скалпът е добре хидратиран, няма следи от суха кожаи сърбеж, косата е просто прекрасна, мека лъскава и в никакъв случай бухнала.
За суха кожа:
След изимиване още на влажна кожа масажирайте по цялото тяло или само на заинтересуваните места.

При последното ми идване в България открих Авокадовото масло на  Икаров, центата не я помня, но не ми се стори скъпо. Веднага го закупих и почти веднага го изпробвах.

Какво да ви кажа, отличен продукт...количеството е 55мл. но ви гарантирам че ботилчицата е достатъчна за от 4 до 6 нанасяния (много зависи от това колко ви е гъста косата).
Незбравяйте нанасяйте на влажен скалп, масажирайки добре и колкото повече престоява толкова по - добре.

Ще се радвам да прочета вашите резултати и съвети относно този или друг вид метод!
Сложете лайк и Споделете и вашият опит с мен :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар