петък, 19 юни 2015 г.

Pytho - Phytokeratine


Един понеделнишки ден , преди месец два,  както си се ровичках в Фейсбук, ми попадна в полезрението рекламната игра на Phyto, наградата в случаят беше Phytokeratine, много интересен продукт.
Не знаам поради каква астрална съвкупност реших да участвам и аз.....задачката беше много проста, да се регистрираш в техният сайт и всеки ден да цъкваш на даденият линк за да провериш дали си спечелил, нещо от рода на томбола.
Както и да е, започна да цъкам ежедневно и все резултатът излизаше негативен, ВИЕ ДНЕС НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ, ОПИТАЙТЕ ПАК УТРЕ......Същата седмица в съботната сутрин поглеждам линка и мислейки, как този тип игри са нагласена работа или възможноста да спечелиш е толкова малка, цъкам си върху линка и с голяма изненада остановявам че съобщението гласи ВИЕ СПЕЧЕЛИХТЕ!!!!
Голяма радост му падна :D

Pytho - Phytokeratine
На производителя Lierac 
Казват че продуктът бил едва ли не е чудотворен, подхранва и хидратира сухата и изтощтена коса, подпомага разресването, поправя двойните връхчета на косата и междувреманно я предпазва от горещината на сешоара и преста TERMOPROTECTION  200°C .
А и да не забравя, съставките са на 96% натурални, не садържа силикони или друг тип претролни деривати. Нанася се както на влажна така и на суха коса без отмиване, след което можете да стилизирате косата си както намерите за добре.
До тук много интересно !

В случай че ви интересува, това са съставките
Inci:
viola tricolor extract, orbignya speciosa kernel oil, cetearyl alcohol, aqua, polyquaternium37, gossypium herbaceum seed oil, isodecyl neopentanoate, behentrimonium methosulfate, glycerin, punica granatum seed extract, parfum, caprylic/capric triglyceride, astrocaryum murumuru seed butter, hydrolyzed sericin, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed hyaluronic acid, butylene glycol, pentylene glycol, hydroxypropyltrimonium honey, silica dimethyl silylate, atelocollagen, potassium sorbate, chitosan, tocopherol, sphingolipids, cyclodextrin, dextrin, chlorphenesin, methylisothiazolinone, phenoxyethanol.


Моите впечатления:
Вече около два месеца използвам този спрей и успях да придобия една доста добра представа .
Имайте в предвид, че имам дълга и чуплива коса склонна да набухва. Почти винаги ми се налага да използавм преса, за да я дисциплинирам.
Представя се като крем спрей, има много приятен аромат  и не омезнява косата.
Много добро впечатление ми направи че с 2-3 впръсквания се дистрибуира по цялата дължина на косата и наистина подпомага разресването. 
Това е голям плюс, защото спреят не е икономичен.
След нанасяне усещането е: коса много мека и подхранена, след употребата на сешоар косата е доста дисциплинирана и ефектът набухналост е минимален, за това няма нужда от преса....относно двойните връхчета, наблюдавам че са по-малко, но смятам че това е само временен ефект (чудеса не съществуват). 
 За момента съм доволна и смятам, като ми свърши спечелената конфекцията да го закупя.Това е от мен.
Споделете, използвали ли сте този продукт и какви са вашите наблюдения?